Recent Posts

lördag 14 april 2012

221 B Baker street

Senaste åren har jag bara producerat på löpande band. Hela tiden har det funnits en bild jag velat teckna bara för min egna skull. Sherlock och Watsons våning. För ett par dagar sedan drog jag igång och här är resultatet. Det är fortfarande lite detaljer som ska in i bilden, men på det stora hela är den klar. Det är också första gången jag färgsätter i Manga studio. Det var lite meckigt men färgerna blev så fantastiskt livfulla. Jag har haft kul helt enkelt!
Hoppas det syns.

Ta-ta! Ola

9 kommentarer:

 1. Fantastiskt tjusigt! Är särskilt förtjust i den persiska tofflan, jag funderar ibland på att börja röka pipa enbart för att kunna förvara tobaken i en sådan. ;-)

  Och vad kul att höra att ni kommer till seriefestivalen och att man kommer att kunna köpa Döda rummet där. Förhoppningsvis kan man få tag på ett ex av Svart ballad också?
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Som både Holmes- och Theobeundrare blir man ju alldeles varm i hjärtat av det här. Och vad kul att Döda rummet kommer att kunna införskaffas på Seriefestivalen.
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Supernyggt! Och vilken detalj! Imponerande.

  Hälsningar Mats ('Flippermannen' från Åbergs Målarkurs..:~)

  SvaraRadera
 4. Verkligen jättekul att ni gillar mitt lilla besök i Sherlock värld.
  Jag har faktiskt funderat på att göra fler såna här miljöbilder av fiktiva eller reella platser och sätta ihop en utställning av bilderna. Att teckna miljöer är otroligt kul!

  Jag tycker att alla borde ha en persisk toffla med piptobak hemma vid den öppna spisen... alla borde ha en öppen spis! Jag har pipan men ingen toffla eller spis, sorgligt nog.

  Naturligtvis kommer vi även sälja Svart ballad på seriefestivalen! Hojta till så jag vet att det är du Hanna!

  Mats the flipperman! Hoppas vi ses på flera kurser för jag har flipperabstinens!

  SvaraRadera
 5. Var i London i helgen och värmde upp med lite Sherlock kvällen innan vi for (Jeremy Brett of course).
  Staden hälsar... ;)

  SvaraRadera
 6. >Mats the flipperman! Hoppas vi ses på flera kurser för jag har flipperabstinens!

  Detsamma, hehe, har du kollat nåt inne på 'MUSeumet' på sistone? :~)

  SvaraRadera
 7. Hallå FlipperMats! Jag vet att Lasse köpte några flipperbakgrunder av dej, vi har dreglat över bilderna ska du veta. Tror inte dom är uppe ännu, men så fort jag sett dom på plats skriker jag till :)

  SvaraRadera
 8. Mycket fin bild av Holmes & Watsons vardagsrum. Om du är intresserad av Holmes så finns det ett svenskt sällskap vid namn The Baskerville Hall Club of Sweden. Du hittar vår hemsida här: http://www.freewebs.com/baskervillehallclubsweden/ Här finns vår blogg: http://thebaskervillehallclub.blogspot.se/ Dessutom nämnde så länkade en av våra medlemmar till din blogg idag på vår sida på facebook: https://www.facebook.com/groups/6561846676/10152312997216677/?ref=notif&notif_t=group_activity

  /Anders

  SvaraRadera