Recent Posts

måndag 23 augusti 2010

Lite ditten å datten

Ja jag vet, jag har inte skrivit något på länge, men jag har försökt ha ledigt i 2 veckor.
Förutom ett par möten och några snabba skissjobb så lyckades jag faktiskt ganska bra.
Seriebattlet kom och gick, sverige vann över danskarna... inte tack vare mej. Av dom 2 tävlingarna jag var med i fick danmark 1 poäng och sverige 1 poäng. Men men, vi hade ju vårat hemliga vapen Jonas Darnell! Du är en klippa Jonas!!!

Sedan bar fötterna iväg till paret Demervalls bord där komerssen var i full gång.
Som vanligt var sveriges längsta bokbord en trevlig tillställning som i vanlig ordning inte gav några böcker i hyllan. Märkligt nog så lyckas jag ALLTID hitta böcker när jag går på stan, särskilt om Anna är med och pekar ut guldkornen. Men bokbordet ger ta mej sjutton inget napp. Vet inte om det är ovanligt mycket skräp på borden, eller om det bara blir för mycket att ta in. Hur som haver så är det alltid trevligt att träffa kollegor och annat löst folk.

En annan mindre kul grej som hänt är att Theo bok 2 tydligen finns att ladda ner olagligt nu. Hur orkar folk. Vad är det som är så knepigt att förstå? Jag lägger ner 1 år på att skriva och teckna en bok, sen tycker vissa att det är helt ok att tanka ner den gratis. Jag fattar inte. Äh, jag ger upp. Dax att gå till ICA och sno grönsaker och quornbitar till tacos, jag menar, det är ju gott med tacos, såklart att det borde vara gratis... vadå, det är väl inte ojuste mot dom som odlar grönsakerna, dom kan leva på annat. suckers!

För er med pirate bay som favvosida på internet... jag var sarkastisk.

Ta-ta!

Ola

5 kommentarer:

 1. Varför skall man ladda ner böcker? Finns inget (när det gäller litterära upplevelser) som går upp mot att läsa en bok med alla sinnen. Doften av en god bok... de ni!

  SvaraRadera
 2. Varsågod, det var så lite så! En sådan rygg går mig icke obemärkt förbi. :)

  SvaraRadera
 3. nej, den senaste bokryggen var ett kap. 20 riksdaler för den volymen är helt galet. precis som ockulta dagboken!!!

  SvaraRadera
 4. Om de där som piratar dina grejjor ... Förhoppningsvis är det väl så att de som tankar ner serien inte har stått i valet mellan att tanka den och att faktiskt betala för den. Troligen har många av dem inte hört talas om den innan de råkade hitta den på TPB, och en del kanske till och med gillar den så pass att de går ut och köper båda böckerna på papper!

  Men jag håller helt med om "Hur orkar folk". Att scanna en hel seriebok är ju ganska mycket jobb (om inte piraterna har lyckats komma över ett digitalt original, men det borde väl vara svårt) ...

  För engen del har jag naturligtvis båda Theoböckerna signerade här i hyllan brevid mig, och ser otåligt fram emot nästa! :-)

  SvaraRadera
 5. Hallå Rasmus!

  Jag hoppas du har rätt, men med tanke på hur mycket skiv och filmförsäljningen gått ner så är det nog inte gängse rutin i piraternas kölvatten. Men hoppas kan man ju :)

  Jag vet att du har båda böckerna, och jag ser fram emot att förhoppningsvis få underhålla dej med 18 böcker till. Fanken, jag kan nästan inte sitta stilla när jag tänker på slutet i sista boken. VILL BERÄTTA NU!!!
  Hur ska jag kunna knipa läpp i 17 år till?
  några förslag???

  Ola

  SvaraRadera