Recent Posts

lördag 29 januari 2011

Jag brottsling!

Jag erkänner. Jag kastar nu kläderna och blottar mitt egna sjuka inre.
Länge har jag levat med skammen av det smutsiga innehav jag har i min bokhylla.
Ni som läst min blogg vet hur jag värdesätter böcker och hur jag brinner när jag införskaffat en ny Shakespeare utgåva. Det här är ett erkännande...

I min bokhylla har jag barnporr, i form av Carl Larsson.

Boken heter Carl Larssons värld och är synnerligen smutsig. Tyvärr kan jag inte här visa några bilder ur den, för gjorde jag det skulle jag bryta minst 2 lagar.
Upphovsrättslagen och barnpornografilagen, och ärligt talat så vill jag inte dra med mej er andra i fördärvet. Det finns tillräckligt många snuskhumrar i det här landet som redan äger de här smutsiga böckerna av vår största svenska pedofil.

Ni som redan äger boken och redan har tittat i den, och därmed gjort er skyldiga till samma brott som jag, min mor, min farbror, min granne och säkert varenda svensk med dille på folkdräkter, ni kan titta på sidorna 45-51, 63, 108-109, 178-179, 183-184.

Visst, jag vet att barnporrdomen som nyss blev klar mot en svensk översättare bara gäller tecknade bilder med sexuella anspelningar som någon blir eggad av. Men handen på täcket, nog måste det finnas någon märklig människa därute som någon gång blivit lite småpilsk av bilden på tex sidan 183 i Carl (snusket) Larssons värld.
I och med det så måste det ju då innebära att Carl (snusket) Larssons bilder är just barnporr.
Det betyder ju i så fall att alla som någon gång köpt en konstbok om Carl (snusket) Larsson på Åhlens bokrea är en pedofil. (för att inte tala om butikskedjan Åhlens som sprider eländet) Alla dom som någon gång hängt hans sommarbilder av nakna barn på väggen är en pedofil, som dessutom tvingar på alla sina gäster sin egna perverterade läggning, och det måste också betyda att Nationalmuseet i vår kungliga hufvudstad är ett syndens näste där diverse degenererade gubbar och gummor får sina kickar av nakna barnrumpor stillade.

Jag tycker domen var bra och ser fram emot det jättefängelse där vi alla kommer sitta.
Eller är fängelset redan här, kanske är det våra gränser som är murarna och FRA är vakterna som granskar oss interner.

Eller är allt bara trams, för inte kan väl en tecknad bild vara olaglig.
Inte ens om den är tecknad av Carl (snusket) Larsson.

Ola

9 kommentarer:

 1. Ja. och inte kan man besöka en "hederlig" svensk kyrka utan att attackeras av alla dessa nakna änglabarn som är målade kors (haha) och tvärs på fönster och altare.

  SvaraRadera
 2. på tal om kyrkor så äger jag inte mindre än 3 olika biblar, varav en av dom är illustrerad.
  visst var det så att jungfru Maria bara var 13-14 år när gud pedofilerade henne???

  betyder det att kristna kyrkan borde brännas?

  SvaraRadera
 3. Ja. det är ju en fråga. Men det finns väl inga bilder på "evenemanget" så där går de nog fria.

  SvaraRadera
 4. hmm nej. ja ja, förhoppningsvis har väl någon katolsk präst ritat ner det hela. dom har ju uppenbarligen en förkärlek till korgossar.
  sånt här är ju helt klart roligast om det drabbar dom stora och starka.

  SvaraRadera
 5. Ja fy fanken. Nu skall jag rensa systemet med hjälp av Adele.

  SvaraRadera
 6. Glöm för all del inte bort ... Ni kan inte längre låta era barn under 18 år att äta banan. Då denna frukt enligt expertis i rätten kan likställas vid det manliga könsorganet. Om du nu mot förmodan skulle låta ditt barn äta denna ovan nämnda banan. Se då till att ingen annan ser på. Och för guds skull titta bort själv, eftersom att bevittna detta kan vara en olaglig handling.

  SvaraRadera
 7. Asså detta ä så sant som dä ä sagt!
  O det fina i kråksången ä ju också att det inte ens ä TECKNAREN(som säkert ä MINST lika mycket pedofil som Carl "snusket" Larson, tänk vilka perversa typer det finns) som ä dömd, utan översättaren("Don't kill the messenger dammit!!" xD) XDXDXD ojojoj, shoot them stupid people o drick lite té för tusan!

  apropå ingenting ola, så handlar ett av mina senaste blogginlägg om dig o serieteckningen när ja gick i trean! xD

  SvaraRadera
 8. Hi hi, kul att se vad du tyckte om ditt elevarbete i serieteckningen.

  http://fonfe.blogg.se/2011/january/uppgiften-fran-helvetet.html

  där kan ni som inte vet hur jag är som lärare, få en liten inblick bakom kulisserna :)

  ha ha!

  SvaraRadera