Recent Posts

lördag 31 december 2011

Gott nytt kära vänner!

Det brukar så här på årets sista skälvande timmar vara populärt att summera året. Det tänkte även jag göra.

I år släpptes bok 3 om Theo. Mycket trevligt, jag har ännu inte läst den, men väldigt många har rekommenderat den, så kanske är det på tiden att jag införskaffar ett ex.

Tintin filmen var strålande underhållning som garanterat kommer gå varm i min egna lilla biograf. Kanske avnjuter jag den med en kopp te och en bulle. Måhända ser jag filmen ofta, då jag är väldigt förtjust i bullar.

Att göra listigt spjuveraktiga nidbilder av det svenska hovet i den norska pressen på julafton, var ett rent nöje. Jag har länge tyckt som många turister, att ett land med kung, är ungefär lika exotiskt och gulligt som ett land med diktator. Jag vill skicka ett stort tack till Eskil som hyrde in mej för jobbet. Må din penna alltid vara vassare än svärdet min vän!

Jag har i år kört ganska många föreläsningar om hur man kan jobba som kreatör. Synnerligen trevligt! Oscar Wilde sa -om du vill trollbinda en man, så ska du låta honom prata om sej själv.
Oscar my dear, i was dashing, and i got payed for it ;)

Jag blev förevigad på vita duken. Fanken om inte även den filmen kommer att spelas på min lilla bio då och då. Naturligtvis med en bulle!

Demervall och jag är nästan klara med vår Strindberg goes Matrix bok. Den blir oerhört vacker och spännande. Mina sidor ser ut som något... (fyll i valfritt namn på en svensk självbiografisk serietecknare som du tycker ritar som en kratta)... har tecknat. Sablar vad Per är vass!

Andra delen av Viktor Kasparssons äventyr släpptes. Vad ska man säga, du är kungen Dennis!

Jorden gick inte under, 2 gånger. Kom igen nu Harold Camping, bättre kan du!

Jag har ätit tacos ungefär 114 gånger under året, och jag vill fortfarande ha mer. Gissa vad jag ska inleda det nya året med att äta? Nej inte bulle, gissa igen!

En ny tecknare har klivit in i Theos värld, trumvirvel... Daniel Thollin! Vi har en massa nya grejer som kommer hända i Theos värld. Tro mej när jag säger, det kommer bli mer av samma, men på ett nytt sätt :)

Ny ateljé!

Jag har slutat undervisa och istället börjat jobba med reklam på Blåbärsateljén i Enköping. Stefan som är min nya chef är en klippa och otroligt bra att jobba med. Men det visste vi ju redan, han lärde upp mej i yrket för ungefär 16 år sedan!
Om ni behöver illustrationer, foto, copy, ad, föreläsningar eller bara två kreativa nördar att äta bullar med, who you gonna call!

Privatlivet då? Ja, vad kan jag säga. Mycket jobb, lite pengar många bullar på tok för lite Anna.

Nu ska jag efter en lååååååååång arbetsdag krypa hem och tillsammans med katten, avnjuta fåfängans fyrverkeri. Jag har te med champagnesmak kvällen till ära!

Gott nytt år! Ola

3 kommentarer:

 1. Trevligt att Thollin får jobba med Theo. Han är väldigt duktig och känns som rätt person till uppdraget!

  SvaraRadera
 2. Tack och bock för förtroendet, Anonym. :)

  SvaraRadera
 3. Han är så rätt han kan bli!
  Thollin är en fantastisk tecknare när det gäller atmosfär och känslor.
  Det ska bli kul att se nästa bok när den är klar.

  SvaraRadera