Recent Posts

torsdag 5 januari 2012

Nytt år, nya tider, nya tag och en ny mustasch.


Det har alltså blivit 2012, året då världen ska gå under enligt Mayakalendern.
Ska bli spännande att se om dom var lika genomruttna matematiker som min ständige favorit Harold Camping. Vem kan motstå honom! Jag menar, han har faktiskt dragit igång världens undergång tre gånger hittills. Jag är säker på att vi inte hört det sista från honom. Jag beundrar hans ihärdighet.

Hur som helst. Jag har bestämt mej för att lagom till Per och jag släpper Döda rummet, odla en mäktig Strindberg mustasch och frisyr. Vi får se huruvida jag lyckas stå ut så länge. Mustasch-stråna börjar peta upp i näsan och det går inte att äta tacos utan att få hela mustaschen full av salsa! Det är i och för sig inget fel på salsa, men... äh, ni fattar. Enda anledningen till att folk kunde ha såna yviga mustascher på 1800-talet var nog för att dom inte inmundigade tacos så frekvent som jag gör.

Nu ska jag fortsätta färgsätta Bergtings nästa bok. Den blir magisk!

Ta-ta! Ola

6 kommentarer:

 1. Hjälp! En Strind-äng (eller möjligen en Skog-berg), jag vet inte om världen klarar ngt sådant. :)

  SvaraRadera
 2. Men så länge sen vi sågs! Är du nåt i Blåsta överhuvudtaget numera? Blir nyfiken på mustaschen! Å ditt arbete såklart...

  SvaraRadera
 3. Svar till Daniel:
  Även jag har mina tvivel i frågan, måhända är detta trots allt (Camping) som världen drar sin sista suck och lider det bittra öde som förutspåtts. Är jag apokalypsens femte ryttare? Väntar mitt öde på Megiddos berg!

  Svar till Fiddeli:
  Ja det var hiskeligt länge sedan. Jag är såklart på museet lite då och då, men skolan är jag fruktansvärt färdig med. Jag saknar att undervisa, men den svenska skolan... Not so much!

  Svar till Per:
  Precis så ska han väl stavas... Eller vem menar du? ;)

  SvaraRadera
 4. Så är det. Men vad smal du är på bilden. Inga "Julspår" där inte :)

  SvaraRadera
 5. Jag åt faktiskt mitt första julbord i dag!
  Så nästa porträtt kommer att vara tyngre är jag rädd.

  SvaraRadera