Recent Posts

lördag 25 juni 2011

Tevekväll?

Jag erkänner, jag är en smula k-märkt, jag saknar en teve.
Eller saknar och saknar är nog inte rätta ordet. Jag har det två senaste dagarna legat dunderförkyld och testat det där nymodiga trendmiraklet, teve! Det är nog första gången på ca tre år som jag verkligen gett dumburken en chans. Jag är INTE imponerad! Jag har hört talas om alla realityserier och olika trendiga inredningsprogram som folk verkar avnjuta med en godispåse på fredagskvällen. Men aldrig i min vildaste fantasi hade jag kunnat ana hur otroligt korkade programmen var!!! Är det så att under mina tre års teve-frånvaro, så har kvaliteten sjunkit så galet mycket. Eller är det min syn på mediet som förändrats???
Nu är ju inte jag någon utomjording som är totalt avskärmad från omvärlden. Jag har faktiskt både dvd och bluray som jag mer än gärna tittar på teveserier i. Fast på sista tiden har jag börjat ifrågasätta även den aktiviteten. Tevebolagen har en ovana att lägga ner välberättade serier. Kikade nyligen på serien Carnival... Eller ja, jag såg de två säsongerna som finns av sex planerade, det blev inte mer än två säsonger. Det är ovanligt att man får se klart en berättelse om man följer en spännande serie. Tur att film inte är drabbat av samma problem. Tänk er att sitta i biomörkret, just när det är som mest spännande, så kommer sluttexten rullandes och lamporna tänds. Filmens producenter fick slut på pengar, Tv-Style!

Nu är jag onödigt gnällig. Antingen beror det på febern, eller så har jag blivit en surig gubbstrutt. Dags att slänga sej framför teven igen, vill ju inte missa senaste kock programmet.
Ta-ta! Ola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar