Recent Posts

måndag 11 oktober 2010

Svensk film, hur bra är det på en skala?

I dag jobbar bara 50 procent av dom annställda på kontoret, dvs det är bara jag här. Anna sitter på Kalmarkontoret med färgsättning. Trots det så fixar jag ibland en liten kopp te till henne med. Det vore ju bra mycket trevligare om hon faktiskt var här själv och inmundigade drycken, men men, som det är nu så får jag dubbelt så mycket te.

På teve i morse pratades det om Jägarna 2. Jag är ledsen men jag blir inte glad så jag hoppar. Vet inte om någon svensk film fått mej att hoppa sedan Fanny och Alexander. Grejen med svensk film är ju att folk säger -jo men det var faktiskt riktigt bra... för att vara en svensk film.
Varför nöja sej med det? Om jag ska slänga bort 2 timmar av mitt liv, så är det bäst att det är något som åtminstonde har potential att vara bra, inte bara bra för att vara svenskt.
Så sorry vem det nu är som gör jägarna 2, gör om, gör bättre.

Nu är det dax att ta den där te-pausen. Kanske borde jag titta på lite -Days of our lives- medans jag fikar. Det är kvalitet det ;) ho ho ho!

4 kommentarer:

 1. javisst!
  om man är 5 år, lobotomerad och har kåda i huvudet. den funkar säkert ganska bra om man heter George W Bush också.

  SvaraRadera
 2. Att angöra en brygga och Äppelkriget är bra ... Men skulle det vara nytt också? Nä, då vet jag inte ...

  SvaraRadera
 3. Shalom Rasmus!
  Ah, jag måste nog erkänna att jag inte sett dom. men väldigt många säger ju att dom är bra... utan att lägga till -för att vara en bra film. Enligt en manusdoktor som heter Robert McKee så har europeisk och amerikansk film tappat otroligt mycket, just manusmässigt de senaste 10-15 åren. Vet inte om det stämmer i sverige, men helt klart så stämmer det på amerikansk film. Eller så har jag blivit en grinig gubbe. jag vet inte... var Transformers bra eller är det bara jag som inte gillade den?

  SvaraRadera