Recent Posts

måndag 21 mars 2011

lite ditten och datten, mest datten!

Så här ett par dagar efter slutförandet av nya Theo boken känns det bra. Jag är nöjd! Jag brukar inte vara det, men den här gången är jag det.

Så nöjd att inte ens det faktum att jag i morse fick vänta 2 timmar på att SJ behagade leverera ett tåg till Sveriges närmaste stad, inte ens det får mej ur balans! Dessutom låg en trevlig överraskning innanför dörren och väntade på mej när jag kom hem. Nya numret av bild och bubbla, med en brunbjörn iförd hawaiiskjorta på omslaget! Så borde man hälsas varje dag. Den vanligaste hälsningen är annars en unken doft av katt-exkrement och gamla böcker. Inget fel med bokdoften, det är kattens avsöndringar som pinar mej.
Men som sagt, i dag svävar jag på moln! Sen kan hela fröjden ha något att göra med helgens bio och middagsaktiviteter. Vi såg The King's speech! Helt otrolig film!!! Jag blev faktiskt tårögd av vördnad när jag såg den. På ett sätt som bara Chaplin, Shakespeare och rosettastenen tidigare klarat av. Jag skojar inte.
I'm speechless!

Fick en trevlig fråga från Rasmus här på bloggen som jag tänkte besvara här. Rasmus skrev:
Hurra för Theo! Hur lång tid behövs för tryck och annat "efterjobb"? Vågar man hoppas att den finns på SPX? Kanske t o m ännu tidigare?

Det behövs ungefär 1 månad för efterarbete och tryck, gärna lite mer. Så ja, om Gud vill och tandborsten håller så blir boken lagom klar att släppas på SPX.
Just nu sitter Kenneth, Mikael och Karin med uppstramning av språket och textning.
Dom gör verkligen ett fantastiskt jobb och jag kan tryggt lämna Theo i deras händer. Alla har vi ju samma mål, att böckerna ska bli så underhållande som möjligt.
Dom är en viktig del i maskineriet.
Men dom vet inte hur allt slutar. Bara 3-4 personen vet exakt hur hela sagan kommer sluta.

Nu är det Star trek tajm! Ola

7 kommentarer:

 1. Rasande vackert nummer av B&B!

  SvaraRadera
 2. Oy! Tjusig skissektion i Bubblan!
  Inspirerande!

  SvaraRadera
 3. Tack Per och Joakim!
  By the way, välkommen Joakim till bloggen.

  Jag tycker att gänget på bild och bubbla gjort ett strålande nummer, men det finns mer skisser jag skulle vilja visa!!! Förhoppningsvis blir det en mindre skiss-sektion i nya Theo-boken. Om inte kan jag ju lägga upp dom här.

  SvaraRadera
 4. Hejsan hoppsan!
  Såg att en välbekant brunbjörn även prydde tidningen som står i alla ställ inne på Kulturhuset när jag var in där och åt en god lunch idag. Ska bli spännande att se nya boken.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Svar till Per. Ahhh Star trek min vän, Star trek!

  Svar till Sussie. Det stämmer, Theo dyker upp både här och där just nu. Och jag håller med, det ska verkligen bli spännande att se nya boken.

  SvaraRadera