Recent Posts

söndag 8 maj 2011

Årets stora The(o) bulle tävling!

Ok kära vänner!
Nu drar den igång på riktigt, årets sötaste tävling, en tävling med ett GOTT syfte, nämligen bullens!
Ordet BULLTERRITERING kommer tydligen ifrån Karlsson på taket, och det var något vi brukade säga hemma när vi var små. Betydelsen var i det stora hela, kom och tokät nybakta bullar!
Ni som läst Theo har säkert sett att jag har en viss förkärlek till bullar. Så när möjligheten ges, brukar jag smyga in bullar i mina böcker.

Tävlingsreglerna är enkla!
Räkna antalet serierutor i Mumiens Blod, De förlorade sidornas bok och I dödsskuggans dal, där bullar förekommer i bild. Mejla det rätta antalet rutor och vilken sida i respektive bok de förekommer i, så har du chansen att vinna ett serieoriginal från nya boken, I dödsskuggans dal och en bullterrings-fika med mej på Åbergs Museum. Museet står för entré och fika!
Svaret mejlar du till:
theoquiz@gmail.com
vinnaren lottas fram måndagen den första augusti, så var inte sen med svaret!

Lycka till, och må bäste läckergom vinna!

Ola

4 kommentarer:

 1. Fick rapport om att det fanns Theo-koppar att köpa. Var? Måste ha en sån fylld till bredden med varm dryck när jag tar mig an ditt nya alster. :)

  SvaraRadera
 2. Det stämmer Per!
  The(o)koppen finns att köpa på Sci-fi bokhandeln i stockholm. Det kan även vara så att Staffars och SerieZonen även har ett par koppar kvar. Jag återkommer om det blir fler butiker som sällar sej till dessa.

  SvaraRadera
 3. Tar en tur förbi SciFi-bokhandeln eller Staffars när jag är i faggorna.
  Min son fiskade upp I Dödsskuggans Dal ur brevlådan igår och har först nu släppt den ifrån sig. Han försökte läsa ut den i natt, ångrade sig och var tvungen att fasa ut otäckheterna med Kalle Anka. Läste istället klart den på studsmattan i fullt solljus.

  Nu är det min tur. Ska jag koka soppa och läsa Theo.

  SvaraRadera
 4. Soppa och Theo lät som en strålande idé!
  Däremot är jag lite skeptisk till studsmattor, farliga grejor som man kan bryta armarna i... Nej, mumier, varulvar och vampyrer låter säkrare!

  Hmm något sadistiskt i mej njuter av att din son behövde Kalle Anka, för att jaga spökena på flykten efter en dos Theo. Ha ha!

  Ola

  SvaraRadera