Recent Posts

fredag 23 september 2011

Mac Skogängs

Dagens fotografering gick strålande bra. Att vi sedan fick äta upp de fotograferade smörgåsarna efteråt, det är bara en av de här jobbets små bonusar!

Att mackorna kom från Fabian Flinks butik gör inte saken sämre.
Stefan och jag tittar ofta upp från kameran och säger -vi har världens bästa jobb. Och det stämmer nog. Varken Stefan eller jag är herrar som drivs av pengar, vår drivkraft är att njuta och ha kul när vi jobbar. Det ska vara trevligt att vara kreativ!

Eftersom jag gillar pizza, så tyckte jag att det perfekta jobbet vore att fotografera menyn åt en pizzeria, och på så sätt få äta pizza gratis varenda dag. Där någonstans tappade jag mr Steven.
Ja ja, desto mer pizza åt mej!

I morgon styr jag kosan mot Göteborg och bokmässan. Dvs, kattens årliga semester från mej. Fast den här gången är det nog bäst jag informerar kattvakten om att det även bor en spökkatt här, en smärre detalj kan tyckas.
I går jobbade jag på Döda rummet, eller rättare sagt jag gjorde research på Hermans historia. Visst jag har tittat på det förut, men det var några år sedan. Det var buskul. Extra kul var det när han pratade om Wrangel på Skokloster slott och samtidigt visade ett porträtt på Wrangels narr, Hindrik Hasenberger. Snacka om klassresa! En kul detalj, Hindrik och hans kollega, den lille dvärgen var tydligen värda 2 stolar.

Undrar vad mitt värde betingar?

Dags att packa väskan, ses i Göteborg. Ola

3 kommentarer:

 1. Käre gamle Hindrik - honom har jag hört talas om förr... ;-)
  Hälsa katten.

  SvaraRadera
 2. Hindrik förtjänar att berättas om!
  Gissar att katten hälsar tillbaka, om hon inte är upptagen med att leka med Laban förstås. Knappt hon har tid över för mej längre.

  SvaraRadera
 3. http://www.riddarklubben.nu/Spel.htm
  :-)

  SvaraRadera